100 dagers prosjekt Kropp, Kosthold og Velvære Oppskrifter Prosjekt ny mamma

Sunnere Lørdagsgodt, så enkelt og smakfullt.

Jeg er en av de som ikke er noen spesiell fan av diverse sunnere lørdagsgodt. Jeg synes de fleste smaker skikkelig blæh, og blir ikke skikkelig venn med de. Med unntak av en nutrilett bar som jeg synes er veldig god. Jeg har prøvd å lage peanøtt smør godis, jeg har prøvd å lage diverse med sukrin, men jeg får bare ikke smaken til å stemme.

Men så en dag for leeeenge siden delte Line Viktoria noe på en snapstory, og jeg tenkte bare: Eureka! Dette måtte endelig være noe for meg. Og det var det så absolutt. Også så godt da gitt. Men så ELSKER jeg jo mørk sjokolade. Så er du like glad i mørk sjokolade som meg er dette noe for deg.

sunnere lørdagsgodt

Det du trenger er valgfrie nøtter uten salt, ris/mais kaker, 70% sjokolade eller sukkerfri sjokolade og havsalt.

nøtter

Grov kutt 1,5 dl nøtter uten salt, og knus 4 riskaker i biter bare med hånd kraft.

Smelt 100 gram sjokolade og bland alt godt sammen til alt er helt dekket.

Spre blandingen utover et brett med bakepapir. Og dryss over litt havsalt.

Sett det så i kjøleskapet noen timer, eller i fryseren 30 – 60 min.

Sunnere Lørdagsgodt

Ta det ut av kjøleskapet, knekk eller skjær i biter og nyt det. Om du spiser alt selv eller deler med en venn er opp til deg.

Dette er farlig godt, og det er skikkelig vanskelig å ikke bare spise opp alt med en gang. Men sett det i kjøleskapet med lokk over så kan du gå å knaske litt her og litt der. For dette er super godt.

Har du tips til noen sunnere Lørdagsgodt jeg burde prøve?

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.