Oppskrifter

Hjemmelagede fiskepinner

I det siste har alle tre ungene vært småspist, og det eneste de rører av middagen er kanskje tilbehøret om de har en god dag. Jeg har googlet og lest hauger med matblogger for å finne middagsforslag, og fant til slutt ut at fiskepinner er noe de er glade i, men jeg vil prøve å lage de selv.

Og det  ble en knallsuksess, ungene spise som om de ikke hadde sett mat før, så neste gang må jeg lage større ladning, og det værste er at det egentlig er grådig enkelt og smaker IKKE fisk. Da er mor også fornøyd.

hjemmelagede fiskepinner

Dette trenger du: 

500 gram torskefilet ( bruk gjerne frossen men la den tine helt først)

3 dl nachochips

0,5 ts pepper

1 egg

0,5 sitron

Slik gjør du: 

1. Knus nachochipsen så smått som mulig. Jeg puttet de i en dobbel brødpose og kjevlet over den. Ha det i en bolle.

2. Pisk egg, pepper og saften av en halv sitron sammen i en bolle.

3. Skjær fiskefiletene i ca 2×5 cm biter, eller i den str du synes passer.

4. Sett stekepannen på platen på middels varme. Og ha i 1 ss olje.

5. Dypp filetene først i eggeblandingen, så i de knuste nachochipsene. Og rett i panna. La de steke til de er gyldenbrune på begge sider.

Serveres med poteter, grønnsaker og/eller råkost 🙂

Velbekomme!

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

  1. Viktoria says:

    Hjemmelagde fiskepinner er deilig, vi har også det et par dager i måneden.
    Anbefaler deg å bruke griljermel istedenfor nachochips, det er mye sunnere. Jeg dypper dem først i litt grovt mel med salt og pepper, så egg, også griljermel.
    Prøv hjemmelagde fiskepinner med råkost i hjemmelaget pitabrød. Det er så godt, og funker fint som lørdagskos, gjerne med litt remulade til.

    Fisk er utrolig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.